Flyttstädning

Fyttstädning är kanske inte det roligaste som finns. Det är snarare något som bara måste göras. Det kan också vara ganska dyrt i städnings-mått, vilket knappast trappar upp glädjen i det hela. Ibland kanske känslan att ni kan klara av det själva dyker upp, men var försiktig. Det är ett större arbete än det vanliga helgstädningen. Det finns tre stora anledningar till varför ni bör ta hjälp vid flyttstädning.

För det första, det är helt enklet tråkigt. Det är väldigt höga krav på renlighet efter en flyttstädning. Riskerna finns att ni lämnar det i alldeles för dåligt skick, just för att ni inte vet hur noga det egentligen är och för att tråkigheterna gör att ni slarvar och förhastar er.

2323526

För det andra är det mycket säkrare att köra på flyttstäd. Tryggheten är en faktor som är skön att ha med sig. Besiktningsprotokoll över flyttstädning är väldigt sträng, och att i efterhand få fixa till det på olika sätt är inte alls roligt. Flyttstädare har allt som oftast dessutom en garanti. När ägaren av din gamla bostad ringer upp surt några månader senare och menar att han hittat något fel så slipper du stå för det. Då ligger det på flyttstädarna. Det är en säkerthet som är skön att ha.

Och för det tredje. Det tar en sån fruktansvärd tid att flyttstäda. Och den tiden har man kanske mitt i all flyttning. Du frigör massvis med tid som du kan använda till annat. Du slipper ha ännu en boll i luften samtidigt. Fokusera på det som är roligt istället.

Leave a Reply